Hesab məlumatları
Hesabın və əlaqəli məlumatların silinməsi
Hesabınızı tətbiqdə silə və ya hesaba artıq girişiniz yoxdursa silinmə sorğusu göndərə bilərsiniz.
Email ilə silinmə sorğusu göndərinTətbiqdə silinmə
HolyStaff hesabınıza daxil olmusunuzsa, profilinizi və ya kilsə bölməsini açın və “Hesabı sil” seçin. Qanunla saxlanması tələb olunmayan hesab və əlaqəli şəxsi məlumatları siləcəyik.
Tətbiqə giriş olmadan sorğu
Tətbiqə daxil ola bilmirsinizsə, hesabla əlaqəli email ünvanından info@holystaff.com ünvanına yazın. Adınızı, kilsə və ya təşkilatı və hesabınızı və əlaqəli məlumatları silmək istədiyinizi qeyd edin.
info@holystaff.comHansı məlumatlar silinir
- İstifadəçi profili, giriş məlumatları, dil, avatar və hesab ayarları.
- Söhbətlər, fayllar, təlim, musiqi və inzibati funksiyalarda hesabla əlaqəli şəxsi məlumatlar, silinmə digər istifadəçilərin məlumatlarına və ya təşkilatın məcburi qeydlərinə təsir etmədiyi hallarda.
- Bəzi qeydlər hüquqi uyğunluq, təhlükəsizlik, maliyyə uçotu, saxtakarlığın qarşısının alınması və ya mübahisələrin həlli üçün tələb olunduqda məhdud müddət saxlanıla bilər.
Emal müddəti
Hesab sahibliyi yoxlanıldıqdan sonra sorğunu təsdiqləyirik və adətən silinməni 30 gün ərzində tamamlayırıq.